Anasayfa  |  Yardım  |  İletişim  |   English 1997 yılından bu yana 126.326.289.ziyaretçisiniz.

KURAN-I KERİM DİNLE» Sitene Ekle

URL:

Embed:
 
1. Ramazan
2. Oruç
3. Namaz
4. ALLAH
5. Zina
6. Ölüm
7. Cehennem
8. Cennet
9. Dua
10. Cuma
 
1. Amennerresulu
2. Ayetel Kürsi
3. Mülk Suresi (Tebarekellezi)
4. Ya'sin Suresi
5. Felak Suresi
6. Türkçe Meal - E.Hamdi Yazır
7. Türkçe Meal - Suat Yıldırım
 
1. YA'SİN Suresi - Latin Harfli
2. YA'SİN Suresi - Türkçe Meali
3. YA'SİN Suresi - Arapça
4. SURELER Listesi - Diyanet Meali
5. SURELER Listesi - E.Hamdi Yazır
6. SURELER Listesi - Suat Yıldırım  KURAN-I KERİM'DE ARA - BUL
QURAN ( ALBENIAN )
1 - Fatiha
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
Yazı boyutunu büyütmek için            
1. Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
2. Falënderimi i takon All-llahut , Zotit të botërave !
3. Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
4. Sunduesit të ditës së Gjykimit!
5. Ty të adhurojmë dhe prej Teje ndihmë kërkojmë!
6. Udhëzona në rrugën e drejtë!
7. Në rrugën e atyre ndaj të cilëve ke bekimin, e jo në të atyre që je i hidhëruar , dhe që kanë humbur

Bu Sure İle İlgili Yorum Yazın, Facebook'ta Paylaşın


İnternet Holding A.Ş.
eXTReMe Tracker